Vandaag woensdag 12 maart raast er een westerstorm over nederland. Ik zal niet verder in details treden, maar de trein(en) die ik normaal vanaf Amsterdam zuid pak richting Arnhem die reden niet. Het alternatief was om de sprinter, wat een mooi woord is voor stoptrein, richting Rhenen te nemen. Maar die zit meestal al redelijk vol en met het uitvallen van de intercity werd dat natuurlijk nog erger. Read more...

Damian Lewis as Charlie Crews

Eigenlijk kijk ik niet veel tv. Voornamelijk omdat ik reclames niet te pruimen vind en omdat ik eigenlijk niet vaak thuis ben of de tijd heb om rustig op de bank te zitten. Wel heb ik een zelfgebouwde harddisk recorder die ik gebruik om leuke dingen op te nemen. Maar als ik de kans heb om iets te downloaden ipv. opnemen dan zal ik daar de voorkeur aan geven.

Zo kwam het dat ik toch toevallig een keer in een reclame blok van CSI: Las Vegas de aankondiging voor een nieuwe serie tegen kwam, met de simpele titel Life. De serie is nog maar in z'n eerste seizoen en die is ruw afgebroken door de scenarioschrijvers staking in de US. Maar een snelle zoektoch naar de betreffende torrent file bracht me binnen 24 uur alle 11 afleveringen.

Ik mag de acteur Damian Lewis, die de hoofdpersoon Charlie Crews speelt, wel. Hij is absoluut niet de doorsnee holywood acteur en is nog vrij "nieuw". Vele van jullie zullen hem kennen als Major Richard Winters uit Band of Brothers. Kijk zelf maar of je de serie leuk vind, ik weet in ieder geval al hoe seizoen 1 gaat eindigen, en dat terwijl de eerste aflevering nog maar net is uitgezonden.

Design by JoomlaSaver